جستجو پیشرفته

مقالات ذخیره شده

هنوز هیچ مقاله ای ذخیره نکرده اید!

مشاهده ی مطالب

ما الشعیر

1 پیمانه جو پوست کنده با 14 پیمانه آب را در ظرفی مناسب روی شعله گاز بگذارید. ابتدا شعله کمی زیاد باشد تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید تا یک ساعت به ملایمت بجوشد. آبِ کمرنگ پوست پیازی که تشکیل می شود را صاف کنید و در ظرف شیشه ای مناسب دست کم 3 ساعت در یخچال بگذارید. بخش رویی رقیق ماءالشعیر است، آن را بنوشید و تا گرسنه نشدید، چیزی میل نکنید.