جستجو پیشرفته

مقالات ذخیره شده

هنوز هیچ مقاله ای ذخیره نکرده اید!

مشاهده ی مطالب

ماءالجبن افتیمونی

1 کیلو شیر را بجوشانید و حین جوشیدن، 1 قاشق غذاخوری افتیمون را که در پارچه ای بسته اید، به مدت 3 دقیقه در آن گذاشته و خارج کنید. سپس کمی سرکه محلی به آن بیفزایید تا شیر ببرد. شیر را در کیسه پارچه ای بریزید تا آب آن جدا شود. آبی که از پارچه خارج می شود ماءالجبن افتیمونی نام دارد. هر نیم ساعت 1 لیوان صبح ناشتا میل شود. خوردن صبحانه 1 تا 2 ساعت بعد از آن مجاز است.